Bemutatkozás

Cégünk, a Vermis-Trade Bt., melynek székhelye Debrecenben található, elsősorban kötőelemek értékesítésével foglalkozik.

A hagyományos szénacélból készült csavarokat többféle anyagminőségben (5.6; 8.8; 10.9; 12.9) és felületkezeléssel (horganyzott, tüzihorganyzott stb.) forgalmazzuk. Mindemelett a rozsdamentes és saválló csavarok területén is igen széles palettával rendelkezünk.

A kötőelemeken túlmenően általános gépépítő elemeket (fogantyúkat, géptalpakat, stb.) valamint az ipar és a mezőgazdaság különböző szegmenseiben használatos kerekeket is árusítunk.

A kedvező beszerzési áraink hatékony logisztikával és alacsony költségekkel párosulnak, ennek köszönhetően versenytársainknál kedvezőbb áron kínáljuk termékeinket.

Folyamatosan bővülő áruválasztékkal, kiváló kiszolgálással, magas szakértelemmel állunk tisztelt partnereink rendelkezésére. Készséggel szolgáljuk ki a kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozásokat, szaküzleteket, barkácsboltokat, valamint a végfelhasználókat is. Egy nemzetközi futárszolgálattal együttműködve az ország bármely területére gyorsan és kedvező feltételekkel juttatjuk el az általunk forgalmazott termékeket.

Célunk, hogy partnereink magas szintű ellátását kiváló minőségű és kedvező árú termékeinkkel oldjuk meg.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, tiszteljen meg bennünket ajánlatkérésével!

Tisztelettel:
A Vermis-Trade csapata